Audytor Wewnętrzny wg Standardu BRC Food wersja 7
Program:
1. Wprowadzenie do wymagań bezpieczeństwa żywności wg BRC Food.
2. Obszary zawarte w standardzie.
3. Zmiany w wymaganiach BRC Food v7 w porównaniu do wersji 6.
4. Etapy audytowania, program audytów, plan audytów.
5. Prowadzenie audytów i raportowanie.
6. Działania poaudytowe i techniki audytowania.
7. Podsumowanie szkolenia. Dyskusja.
Cele:
Szkolenie teoretyczno-praktyczne, obejmuje odpowiedzi między innymi na pytania:
Jakie są podstawowe wymagania bezpieczeństwa żywności wg BRC
Jakie są zmiany w 7 wydaniu standardu BRC Food w porównaniu do wersji 6.
Adresaci:
Kadra kierownicza średniego szczebla
Pełnomocnik(-cy) ds. bezpieczeństwa żywności
Członkowie zespołów HACCP oraz eksperci ds. bezpieczeństwa żywności.
Uczestnicy szkolenia powinni być zaznajomieni w stopniu podstawowym z wymaganiami normy BRC Food.
Świadectwo kwalifikacyjne:
Certyfikat uczestnictwa wystawiany przez SAI Global Limited (SAI Global).
Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o szkolenie.
Termin i miejsce:
- liczba godzin: 16
- tryb weekendowy/ wieczorowy
- miejsce: Kolegium Nauk Stosowanych WSG w Ełku
Koszt: 720 zł