Audytor Wewnętrzny wg Standardu BRC Food wersja 7

Audytor Wewnętrzny wg Standardu BRC Food wersja 7

 Program:

1. Wprowadzenie do wymagań bezpieczeństwa żywności wg BRC Food.

2. Obszary zawarte w standardzie.

3. Zmiany w wymaganiach BRC Food v7 w porównaniu do wersji 6.

4. Etapy audytowania, program audytów, plan audytów.

5. Prowadzenie audytów i raportowanie.

6. Działania poaudytowe i techniki audytowania.

7. Podsumowanie szkolenia. Dyskusja.

Cele:

Szkolenie teoretyczno-praktyczne, obejmuje odpowiedzi między innymi na pytania:

Jakie są podstawowe wymagania bezpieczeństwa żywności wg BRC
Jakie są zmiany w 7 wydaniu standardu BRC Food w porównaniu do wersji 6.

Adresaci:

Kadra kierownicza średniego szczebla
Pełnomocnik(-cy) ds. bezpieczeństwa żywności
Członkowie zespołów HACCP oraz eksperci ds. bezpieczeństwa żywności.

Uczestnicy szkolenia powinni być zaznajomieni w stopniu podstawowym z wymaganiami normy BRC Food.

Świadectwo kwalifikacyjne:
Certyfikat uczestnictwa wystawiany przez SAI Global Limited (SAI Global).

Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o szkolenie.

Termin i miejsce:
- liczba godzin: 16
- tryb weekendowy/ wieczorowy
- miejsce: Kolegium Nauk Stosowanych WSG w Ełku

Koszt: 720 zł

Aktualności

KONTAKT

Kolegium Nauk Stosowanych
Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy
ul. 11 Listopada 24
19-300 Ełk
tel. (87)621-76-11
e-mail: wgt@byd.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco i otrzymuj najnowsze informacje

PARTNERZY WSPÓLNIE TWORZYMY JAKOŚĆ

  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • LOGON SA
  • Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz SA Holding
  • BZWBK
  • Mobica
  • PIT
  • Sunrise System
  • Pracuj.pl
  • Rewital
  • Park Naukowo - Technologiczny w Ełku
© 2024 Wyższa Szkoła Gospodarki