Systemy obsługi w zakładach gastronomicznych

Systemy obsługi w zakładach gastronomicznych

Program:     

1. Przygotowanie sali konsumenckiej do obsługi klientów.

2. Poziom i kultura obsługi konsumenta w zakładach gastronomicznych.

3. Ogólne zasady serwowania dań w zakładach gastronomicznych (serwis a"la carte).

4. Organizacja i technika obsługi konsumenta przy podawaniu przekąsek. Technika podawania zup. Zasady serwowania dań zasadniczych.

5. Organizacja i technika obsługi konsumenta przy podawaniu śniadań.

6. Technika podawania napojów bezalkoholowych: gorących i zimnych. Technika podawania napojów alkoholowych.

7. Systemy rozliczeń kelnerskich.

Świadectwo kwalifikacyjne
Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia wystawiane przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy WSG.

Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o szkolenie.

Termin i miejsce:
- liczba godzin: 8,
- tryb weekendowy,
- miejsce: Kolegium Nauk Stosowanych WSG w Ełku

Koszt: 500 zł

Aktualności
kwi26
2024

KONTAKT

Kolegium Nauk Stosowanych
Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy
ul. 11 Listopada 24
19-300 Ełk
tel. (87)621-76-11
e-mail: wgt@byd.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco i otrzymuj najnowsze informacje

PARTNERZY WSPÓLNIE TWORZYMY JAKOŚĆ

  • Polskie Towarzystwo Ekonomiczne
  • LOGON SA
  • Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz SA Holding
  • BZWBK
  • Mobica
  • PIT
  • Sunrise System
  • Pracuj.pl
  • Rewital
  • Park Naukowo - Technologiczny w Ełku
© 2024 Wyższa Szkoła Gospodarki